„Sunt mereu langa tine!”

Este mesajul pe care l-as transmite in primul rand copiilor mei, si in al doilea rand, unei femei speciale din viata mea, care acum trece printr-operioada foarte dificila si are nevoie de tot sprijinul din lume.

Si am aflat cum as putea face asta foarte usor, pentru ca Anyoli a creat si patentat bijuterii cu stocare inteligenta, care pot transmite mesaje video,
foto sau text la simpla scanare cu telefonul.
„Cum e posibil asa ceva?” ma vei intreba.
Raspunsul este: cu ajutorul tehnologiei NFC adica Near Field Communication, care, la apropierea telefonului care are instalata aplicatia Anyoli) de bijuteriile inteligente va reda mesajul tau primitorului. Mesajul se poate modifica oricand, poti inregistra si incarca in aplicatie un nou mesaj care sa atinga inima celui care il primeste.

De exemplu, pentru fiica mea, desi mica acum, dar care la un moment dat isi va lua zborul de langa mama pentru a explora singura lumea, as alege unul dintre lantisoare cu pandantiv cu piatra Madre Perla, care simbolizeaza dragostea, norocul si prosperitatea. Este un talisman al familiei, pastrand linistea si armonia acesteia. Madre Perla are culoarea sidefului pentru ca intre cele doua jumatati de scoica alba, ia nastere perla, aceasta gema organica a perfectiunii.

Pentru fiul meu voi alege o bratara cu aceeasi piatra Madre Perla dintre frumoasele bijuterii copii, in felul asta, el ar putea asculta mereu mesajul meu, in orice momentsi oriunde ar fi. Ca si cum ar avea o particica din mine langa el oricand simte ca are nevoie de mine.

Iar pentru femeia speciala despre care va ziceam mai devreme si cu care am o legatura deosebita si foarte puternica, dar care din pacate trece prin niste momente foarte grele, as alege o pereche de cercei inteligenti, pentru ca ea are o pasiune pentru cercei si sigur s-ar bucura ca acestia sa ii aduca mereu mesajul meu „Sunt mereu langa tine!”

Mi se pare atat de ingenios conceptul unic al bijuteriilor inteligente, care prind viata, si cred ca sa poti darui un asemenea cadou este o bucurie in sine. Dar si sa primesti asemenea cadou personalizat, cu suflet, aduce o bucurie la fel de mare, sa stii ca cineva s-a gandit la tine si iti transmite mereu mesaje care mangaie, vindeca si aduc alinare.

Pe voi ce v-ar bucura mai mult? Sa primiti sau sa oferiti un asemenea cadou cu suflet?

Articol scris pentru SuperBlog 2022

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s