Îți place să fii mereu la curent cu tendințele din fashion, urmărești cu fervoare noile lansări ale caselor de modă, vrei să ai mereu piese luxury, în ton cu ultimele designuri văzute pe runway-urile de la Milano, Paris sau New York? Te întrebi cum ai putea face să aduci toate astea nu doar în garderoba, ci chiar în căminul tău? Și vrei să fie ușor, fără să trebuiască să contractezi lucrări ample de renovare care să-ți dea peste cap casa și bugetul de fiecare dată când marii designeri lansează noi colecții?

La fel și noi! Și am găsit și o soluție simplă, eficientă, elegantă, sănătoasă, ce necesită minim de efort și de investiție, dar cu rezultate spectaculoase!

Îți prezentăm noua colecție de tapet decorativ de lux creată de nimeni altul decât Elie Saab, designerul libanez celebru pentru rochiile sale haute-couture de pe catwalk, dar și pentru parfumurile exclusiviste: Tapet decorativ Elie Saab Axelen. Acesta combină liniile elegante, cu motive geometrice sau inspirate din frumusețea naturii, cromatica neutră și marină, cu inserții marmorate sau holografice, jucându-se cu texturile și cu superpoziția grafică.

sursa imagine axelen.ro
sursa imagine axelen.ro

Eleganța și bunul gust transpar prin fiecare dintre modele, creând o atmosfera luxoasă, o opulență intrinsecă, care creează un cadru perfect în care orice obiect de decor, fie el cât de simplu și nepretențios se poate integra în mod natural, fără artificii de stil.

sursa imagine axelen.ro

Dorința designerului Elie Saab de a proiecta o atmosferă interioară de lux, având ca inspirație creațiile haute couture ale mărcii a fost materializată în designurile imaginate de creator, iar mai apoi transferate pe materialele de înaltă calitate folosite de echipa creativă a Zambaiti Parati la realizarea tuturor pieselor acestei colecții de tapet decorativ exclusiv.

sursa imagine axelen.ro

Te invităm să descoperi toate modelele colecției de tapet de la Axelen fie online, fie fizic, în showroom-urile noastre din Cluj-Napoca și București, unde vei putea aprecia – pe lângă eleganța designului – texturile și calitatea superioară a materialelor folosite. Nu uita să ne urmarești și pe conturile de Social Media Axelen, pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Articol scris pentru Superblog 2022

Publicitate

Un gând despre “Cum să te simți ca pe runway în propria ta casă? Descoperă colecția de tapet decorativ creată de celebrul designer libanez Elie Saab

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s