M-am trezit în dimineața asta prima din casă, mi-am făcut o cafea maaaaare și, cât timp am băut cafeaua, m-am apucat să frunzăresc conturile de Social Media, scroll-scroll, nu mi-a captat nimic atenția, așa că mi-am zis: hai să dau o tură pe bloguri!

De obicei am o rutină bine stabilită de a citi bloguri, mai întâi verific noutățile pe blogurile care abordează teme sociale, mai „grele”, iar apoi pe cele cu subiecte personale, mergând până la cele mai „cotidiene” (în lipsa unui cuvânt mai bun). Pentru că mai dădusem o raită și aseară, nu au fost prea multe noutăți, așa că, dacă tot aveam o clipă de liniște, am deschis un blog pe care l-am citit prima dată acum foarte mult timp, dar pe care, nu mai țin minte de ce, nu l-am mai deschis de vreo câțiva ani: denisuca.com

Și ce articol credeți că era ultimul publicat? Cel în care Denisa își anunța participarea la competiția SuperBlog

Auzisem de mult despre acest concurs, ba chiar știu și urmăresc câțiva câștigători, și pentru că din fire sunt destul de competitivă, iubesc provocările și încerc mereu să dau tot ce-i mai bun, am zis: „Gata, acesta este semnul pe care îl așteptam, mă înscriu și eu anul acesta!”

15 minute mai târziu, tastez fix aceste cuvinte, așa că, Doamne ajută! sa fiu inspirată și să mă descurc cât mai bine la probele de scris creativ. Dacă aveți și voi un blog și vreți să vă antrenați „mușchii scrisului”, acesta este semnul vostru să vă înscrieți în concurs. Pregătiți? Pe locuri, fiți gata, start!

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s